החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

כשטרואר מצטמצם למיקרו לוט מאקרו למיקרו או יותר נכון מיקרו ננו

לאורך כל כך הרבה שנים החשיבה העיקרית הייתה להתאמץ מאוד ולהביא סינגלים טובים ממש, או בז'ארגון המקצועי טרואר (ראו ערך בלוג קולומביה מיד) החשיבה האינסופית סביב מה אזור יכול להציע עבורנו הייתה תמיד בראש מעייננו, החיפוש אחר הזנים הטובים והעיבוד המוקפד והמוצלח הם עדיין אבן יסוד בקניינות קפה אבל כמו כל עולם הקפה גם לכאן קדמה נכנסה ומשחקת תפקיד חשוב ביותר, המעבר מהשאיפה למצוינות לשאיפה לשלמות או בשמה היותר פופולרי מיקרו לוט.

 

מחשבה רבת שנים על טרואר, איכות ושאיפה לשלמות

אם אתם רוצים לצלול לעומק לעולם המיקרו לוט, כדאי שתכירו את קמילו מריזלדה.  קמילו הוא לא חקלאי קפה מקומי שירש שטחים משפחתיים, אלא איש חזון שהקים את חוות סנטואריו המקורית כדי ליצור מקדש (ליטרלי משמעות השם) לאיכות ולפאר הקפה הקולומביאני, אבל אי אפשר לעשות מהפכה לבד. כאן נכנס לתמונה אדווין נורניה, אגרו מהנדס ומומחה עיבוד, שמתפקד על תקן המדען המשוגע של הפרויקט. אדווין, שבעצמו בא ממשפחה עם היסטוריה בחוות קמפו הרמוסו המדהימה , לקח את החזון של קמילו והפך אותו למעבדת קפה. פרויקט סנטואריו הוא השילוב של שני אלה.
זה כבר לא רק חווה אחת, אלא מספר חוות, מתקדמות להחריד, שמשתמשות בטכניקות מהפכניות כדוגמא תסיסה קרבונית ,שמגיעה אלינו בכלל מעולם היין, על מנת ליצור פרופילי טעם, מדומיינים לחלוטין בפולי קפה מטריפים. זה מה שקורה כשמיקרו לוט פוגש חדשנות חסרת גבולות.

 

חוויה קולינרית והמלצה אישית

קפה כזה, שנוצר מתוך חברות, הדדיות ושאיפה משותפת לשלמות עם מגדלים ברמה הזו, הוא אתגר אמיתי, אבל גם הגשמה, הן עבורי כבריסטה והן כקולה קפה. אם קראתם מילים אלו בזמן הנכון וישנה הזדמנות להשיג אצלנו קפה של סנטואריו – אל תהססו. זו חוויה קולינרית מדהימה, וזו ידיעה מוחלטת שזו אולי תהיה אחת מכוסות הקפה הטובות שתשתו בחייכם.

לסניף הקרוב לביתכם >>>

לחנות האונליין >>>

קפה לאספרסו >>>

תמונה של גיא - מייסד ושותף | cafe mae
גיא - מייסד ושותף | cafe mae

נעים מאוד, אני גיא שותף בקפה mae. ההיכרות של עולם הקפה התחילה כבר לפני עשור, טעמתי אינספור כוסות ולמדתי בעיקר דרך הידיים והחיך. ההבנה של חומר הגלם והשאיפה לדיוק הם הבסיס למה שאנחנו עושים ב-mae. במאמרים כאן אני משתף ידע וניסיון מהדרך לא כדי ללמד מה נכון או לא נכון, אלא כדי לעזור להבין קפה קצת יותר טוב, ולבחור אותו מתוך הבנה עמוקה בקפה.

הרשמה/התחברות

33%

חבר/ת מועדון? יש להזין סלולרי לקבלת קוד בסמס. עדיין לא ורוצים להצטרף ולהנות מהטבות? הזינו סלולרי ומלאו את הפרטים.

67%

מלאו את הפרטים ותהנו מהטבות וצבירת נקודות בכל רכישה.

ברוכים הבאים למועדון! אנא השלימו את הפרטים הבאים:

אנחנו נשתמש בפרטים האישיים כדי להציע לך תמיכה בתהליך באתר זה, לנהל את הגישה לחשבון וכדי לבצע פעולות נוספות כפי שמפורט ב[privacy_policy].
67%

נא להזין את הקוד שהתקבל בסמס

שומרים על הפרטיות שלכם

כדי להבטיח את חווית הגלישה הטובה ביותר, אנו משתמשים בעוגיות להתאמת התוכן, חלק מהמידע משמש לצרכים אנליטיים והתאמת האתר לשימוש הלקוחות שלנו. ללא אישור העוגיות, חלק מרכיבי האתר לא יפעלו כראוי, חופש הבחירה בידיים שלך – אפשר לשנות את ההגדרות בכל רגע. רוצה לדעת עוד? מומלץ לקרוא את מדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות

כשטרואר מצטמצם למיקרו לוט מאקרו למיקרו או יותר נכון מיקרו ננו
אזל המלאי

בחרו את אפשרות הטחינה המושלמת עבורכם:

  1. פולים שלמים וללא טחינה – למי שטוחן לבד ורוצה שליטה מלאה.
  2. קפה שחור – טחינה הכי דקה שיש, להכנה בכוס עם מים רותחים.
  3. אספרסו מקצועי – יש לי מכונה ואני יודע בדיוק מה אני צריך.
  4. אספרסו ביתי – טחינה עדינה למכונות אספרסו אוטומטיות או חצי-אוטומטיות ביתיות.
  5. מקינטה – טחינה דקה שמתאימה להכנה במקינטה או מכונות פשוטות יותר.
  6. פילטר – טחינה בינונית שמתאימה ל-V60, קלברו, Chemex או מכונות פילטר אוטומטיות.
  7. קימקס– טחינה בינונית גסה מותאמת למסננים.
  8. פרנץ' פרס / קולד ברו – טחינה גסה שמתאימה להשריה ארוכה במים חמים או קרים.

יש לכם שאלה?

הצעה מיוחדת ללקוחות חדשים

20% הנחה!

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולורס מונפרד אדנדום סילקוף, מרגשי ומרגשח.